8 Kasım 2008 Cumartesi

Travis, Quicksand and My Eyes

Uzunca bir arayış ve karar verememe sürecinden sonra bugünün Travis günü olmasına müthiş bir özveriyle karar verebilmiş durumdayım. Bu kadar özverili bir süreçten sonra da sonucun kötü çıkması imkansız olmalı :)

Travis, 1990 yılında kurulmuş bir İskoçyalı Rock Grubu. Coldplay'dan sonra zevkle ve arda arda defalarca dinleyebileceğim bir tarz onlarınki de.. Altı adet albümleri ve pek çok da single çalışmaları bulunmakta. Dillerden düşmeyen parçaları arasında" Why does it rain on me?" ve "Sing ya da Side" ilk sıralarda..Hatta
küçük bir anektod; Travis, 1999’da Glastonbury Festivali çerçevesinde sahnede Why does it rain on me?yi söylerken oldukça sıcak bir hava olmasına rağmen, şarkının ilk satırlarıyla beraber yağmurun yağmaya başlamasıyla ünü iyice artmış.. :)

Bu tatil kokan harika, her ne kadar hava geçen haftaya göre kapalı olsa da, cumartesi gününe hareketli bir hatta iki Travis parçası adıyorum..

Travis, Quicksand Dailymotionda videosuna ulaşamadığımız için videosuz maalesef ama yine de bu harika piyano, keman ve gitar üçlemesinden oluşan parçadan sizi ve kendimi mahrum edemedim..Desteğinden ötürü teşekkürler MO




ve My Eyes.. Güzel ve keyifli cumartesiler...

Hiç yorum yok: