2 Kasım 2008 Pazar

Simply Red, Sunrise

Evvel zaman önce bu klibi ilk izlediğimde Mick Hucknall'ı kör zannetmiştim. Öyle bir bakıyor ki (ne derdi varsa artık) derinler de kaybolup gidiyor sanki.

Simply Red 80'lerin ortasında kurulmuş ve 90'lara kadar popüler olmuş bir gruptur. 1985 yılında Mick Hucknall tarafindan eli ayağı düzeltmiş olan grup yine aynı zatı muhteremin (grubun ismi kızıl saçlarından ilham alınarak konulmuş) aşık olmasından sonra tuhaf parçalara imzasını atmıştır. An itibari ile 10 albümleri bulunmaktadır ve hepsi birbirinden güzeldir. Benim en çok beğendiğim 2003 yılında çıkardığı Home albümüdür. Sunrise'dan sonra dinlenesi en ihtimal parça da albüm ile aynı adı taşıyan Home parçasıdır.

"Sunrise" ise yeni nesiller ile Simply Red'in tanışmasını sağlayan bir yaz hiti olarak dünyada büyük kabul görmüş ve Billboard listelerinde, uzun bir aradan sonra 1 numaraya çıkan yeni Simply Red çalışması olmuştur.

Parçaya gelecek olursak göreceğiniz üzere pek bir ateşli. Ne kadar kış geliyor olsa da içiniz kararmasın. Hazır fırsat haftasonu son ses açın ve güneşinizi sevdiğinizde arayın. Hediye edin, ilham alın :)

(Konukların kraliçesi Nursel'den sonra yer almakla cüretkar davrandık. :) Pek bir zevkli ve şirindir kendisi. Takip edin!)


Hiç yorum yok: